A evita accidentele rutiere inseamna in primul rand a fi un om disciplinat care stie regulile de sofat si le respecta intru totul. De asemenea, este necesara respectarea urmatorilor pasi:

  1. Nu conduce niciodata cand esti obosit, nedormit, bolnav, nervos. Ia cel putin o ora de pauza si odihneste-te, chiar daca esti pe graba! Viata are prioritate inaintea oricarui alt lucru ce iti cere sa te grabesti.
  2. Nu ai voie si trebuie sa respecti regula sa nu conduci sub influenta alcoolului, drogurilor si altor substante care iti influenteaza starea fizica si psihica. Ai nevoie sa fii in cea mai buna forma cand conduci, nu este o joaca.
  3. Inchide orice lucru care te distrage: telefonul mobil, radioul, sau convorbirile cu alti oameni din masina.
  4. Nu manca la volan si nu fuma atunci cand conduci.
  5. Pastreaza-ti privirea in miscare. Trebuie sa atentie distributiva la toate semnalele din trafic si la ceilalti participanti de pe sosea.
  6. Fa-ti un obicei din a folosi semnalizarea de fiecare data cand faci un viraj, chiar daca esti in zone mai putin circulate.
  7. Antreneaza-ti autocontrolul si nu te lasa enervat de ceilalti din trafic. Daca cineva te grabeste, mai bine ii faci loc lui sa plece si tu iti vezi de drumul tau mai departe.
  8. Nu raspunde la provocarile din trafic de genul competitiilor „cine pleaca primul de la semafor”. Astea sunt jocuri ce pun viata in pericol.
  9. Asigura-te ca stai confortabil la volan pentru a iti pastra toata atentia in trafic.

Daca se intampla sa ai nevoie de servicii de tractari auto Bucuresti, atunci suna de urgenta la 0721.61.61.61.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer