DpD Automotive ofera servicii de inchirieri auto Bucuresti Otopeni, Brasov, Cluj, Aeroportul International din Cluj, inchirieri auto Bucuresti fara garantie si pentru transfer de la si catre Aeroporul Otopeni, inchirieri de masini cu sofer personal sau inchirieri auto pe termen lung.

Firma isi are sediul in Voluntari Ilfov, intre Bucuresti si aeroportul Otopeni si propune servicii de fleet management, Tractari auto , asigurari RCA Ieftin, service auto precum si piese de schimb la preturi avantajoase.

Incercam sa fim cat mai aproape de dumneavoastra, oferind toate serviciile de care aveti nevoie. Serviciile noastre de inchrieri masini sunt disponibile atat pentru firme, cat si pentru persoane juridice. Folosim numai servicii complete si integrale, iar de aceea la noi gasiti rent a car fara card de credit sau fara garantie. Locatiile in care noi putem face livrari sunt: Bucuresti, Otopeni, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Timisoara si Craiova. Acum puteti apela serviciul de rent a car Otopeni si in sistem urgent. Punem la dispozitia dumneavoastra numai masini noi si sigure. Garantam siguranta dumneavoastra!

Tag:

Inchirieri auto Otopeni    Rent a car Bucuresti Otopeni

Tractari auto Bucuresti Non Stop     Asistenta Rutiera Bucuresti

Rca Ieftin      Calculator Rca

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer