Ce fac daca am alimentat cu benzina in loc de motorina sau invers?
Trebuie sa va spun ca acest lucru se intampla destul de des soferilor si nu este un capat de lume. Neatentia sau oboseala ne imping sa facem greseli de acest gen, dar care au rezolvare.
Ce este important in acest caz este viteza de reactie. Daca ti-ai dat seama atunci cand alimentezi atunci este in regula. Mai problematic este daca ai si parcurs o distanta cu masina dupa ce ai alimentat gresit.
In primul caz este simplu! IMPORTANT: nu porni motorul masinii! In acest fel combustibilul gresit nu va patrunde in sistemul masinii si rezolvarea va fi mai simpla. Indiferent unde locuiesti in Bucuresti, apeleaza la tractari auto sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sau sector 6, dupa caz in functie de zona in care te aflii si remorcheaza autoturismul cu ajutorul companiei de tractari pana la cel mai apropiat service.
Daca ai apucat sa circuli cu masina atunci este mai complicat pentru ca trebuie sa fie curatat tot sistemul masinii, dar recomandarea cu privire la tractarea masinii este aceeasi.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer