Fumatul in autoturism face ca mirosul de tigara sa se imprime si sa persiste, lucru care nu este tocmai placut. Multi soferi, desi sunt fumatori aleg sa nu fumeze in masina tocmai pentru a pastra mirosul de nou al masinii. Daca totusi faceti lucrul acesta, mai jos expunem cateva modalitati prin care puteti sa scapati de mirosul de tigara din masina.
In primul rand este necesara o curatenie meticuloasa a masinii, asa ca aprovizionati-va cu aspirator, lavete si sprayuri de curatat. Spala bine scrumiera. Sterge tapiteria, plafonul, geamurile si presurile cu solutii de buna calitate. Dupa ce ai facut “curatenie generala” aeriseste bine masina! Poti sa te folosesti de otet daca observi ca inca persista miros de tigara. Pune un recipient mic cu otet pe scaunele din fata si da drumul la ventilatie pentru cateva minute. Si bicarbonatul de sodiu te poate ajuta. Pune putin in scrumiera dupa ce ai curatat-o si va atenua mirosul.
Dupa ce ai facut toate acestea, pune in masina un odorizant. El va imprastia un miros placut. Ai grija sa nu pui odorizante inainte de a scapa de miros, intrucat acestea nu elimina mirosul, ci doar il acopera.
Pentru orice probleme cu masina ta, apeleaza tractari auto Bucuresti.
DpD Asistenta
Telefon :0726616161
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer