Intr-un top al intrebarilor pe care le primim de la clienti aceasta este prima intrebare care este pusa cel mai frecvent. Cum gasesc cea mai ieftina asigurare RCA? Este cunoscut faptul ca orice sofer este obligat prin lege ca atunci cand circula sa aiba o asigurare valabila care sa ii permita despagubirea pentru daunele produse din vina lui tertilor. Daca circulati fara o asigurare RCA valabila, riscati sa fiti amendati contraventional si chiar sa vi se interzica dreptul de a mai circula cu aceea masina, deci aveti grija ca aceasta sa fie in termen.
Cum obtii cea mai ieftina asigurare? Simplu. Introduci datele masinii in calculatorul RCA de pe site si ti se va genera automat o lista cu toate preturile oferite de asiguratori. De la cel mai mic la cel mai mare pret de pe piata. Trebuie sa stiti ca aceste preturi le veti gasi peste tot intrucat este un sistem unic de calcul, deci nu va pierdeti timpul sa cautati pe mai multe siteuri. Calculul se face prin intermediul sistemui Bonus Malus care aplica penalizari sau reduceri in functie de accidentele in care ati fost sau nu implicat anterior, in functie de varsta soferului, localitate etc.
Din lista obtinuta selectati cea mai ieftina varianta de asigurare. Aceasta este modalitatea prin care puteti sa aveti in cateva minute cel mai ieftin RCA.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer