Atunci cand te hotarasti sa inchiriezi o masina, trebuie sa stii ca ai posibilitatea sa ceri si servicii suplimentare, bineinteles contra-cost. Sunt companii de inchirieri auto Bucuresti care ofera si gratuit anumite facilitati pentru fidelizarea clientului.

In momentul in care te-ai hotarat sa inchiriezi o masina, daca vii din alta tara si doresti sa ti se livreze masina la aeroport trebuie sa specifici acest lucru si nu va fi absolut nicio problema. Un agent te va astepta la terminalul sosiri si iti va inmana cheile de la masina pentru ca tu sa te deplasezi catre locatia dorita cu masina.

In cazul in care calatoresti alaturi de copii, poti sa ceri ca element suplimentar scaun de copil pentru masina, pentru ca esti obligat prin lege sa nu circuli cu copii sub 3 ani daca nu ai astfel de dispozitive pe masina.

Daca ai foarte multe bagaje, poti sa ceri un portbagaj suplimentar. Sau daca nu te descurci pe traseu, daca nu cunosti drumurile poti sa obtii un GPS, sau mai mult, chiar un sofer personal.

Optiunea unui sofer personal este varianta optima si pentru situatia in care nu ai permis de conducere sau poate ai permisul suspendat pentru o anumita perioada.

Companiile de asigurari nu se gandesc decat la elemente ce tin de masina, ci se gandesc la client. Astfel, ele pot pune la dispozitie si un laptop, sau chiar un telefon cu numar pentru utilizare in perioada dorita.

Deci, orice preferinte sau cerinte aveti, nu ezitati sa intrebari atunci cand va hotarati sa inchiriati o masina, pentru ca serviciile sunt complete.

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer