Dupa cum stiti orice masina care circula trebuie sa aiba o asigurare RCA. Cum ne ajuta aceasta asigurare atunci cand suntem implicati intr-un accident? Este simplu: prin intermediul ei cel vinovat achita daunele produse celeilalte masini implicate in accident. Deci daca sunteti in situatia in care ati fost tamponat de catre o masina, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa cereti asigurarea RCA.

Dupa caz, fie faceti o constatare amiabila cu cel in cauza, fie mergeti la politie. Trebuie sa stiti ca nu puteti sa mergeti la orice sectie, ci la sectia din raza localitatii in care s-a produs accidentul. Acolo se va face constatarea. Daca ati efectuat acesti pasi, ati indeplinit cea mai simpla etapa. Urmeaza etapa de intocmire a dosarului de dauna.

Cum faceti acesti lucru? Cu documentele stranse va prezentati la asiguratorul celui in cauza. Ca si documente veti avea nevoie de asigurarea RCA, talonul asiguratului, permisul de conducere, copia de pe buletin, procesul verbal de la politie sau constatarea amiabila. In baza acestor documente o sa va fie avizata reparatia. Reparatia va putea sa fie efectuata la orice service ales de dumneavoastra. Succes!

Nu uitati sa aveti o asigurare RCA valabila! Puteti oricand sa obtineti o asigurare RCA online.

 

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer