Astazi va dam cateva sfaturi despre cum sa va protejati masina si cum sa evitati anumite costuri cu reparatia unor probleme care apar din cauza ca nu iti menajezi masina.Daca ai probleme cu masina apeleaza la serviciul de tractari auto Bucuresti. Iata cateva lucruri pe care soferii le fac si despre care nu stiu ca, in timp, deterioreaza piesele componente ale masinii:

Tineti ambreiajul apasat la semafor. Multi soferi asteapta culoarea verde cu piciorul pe ambreiaj. Este corect sau este bine? In mod cert, nu! Daca obisnuiesti sa faci acest lucru afla ca vei uza discul si pedala de ambreiaj. Sa nu mai vorbim despre faptul ca nu este comod. Asa ca, ia piciorul de pe ambreiaj si baga in viteza doar atunci cand este cazul sa te deplasezi, altfel vei ramane cu masina in drum la un moment dat si singurul care te va mai pune in miscare este un serviciu de tractari auto Bucuresti.

Franezi prea brusc. Un stil agresiv de condus si franarea in ultimul moment va duce la uzura discurilor si a placutelor de frana, plus un cosum mult mai mare.

Mergi la limita cu combustibilul. Cand vezi ca ti s-a aprins martorul de combustibil la bord si tu inca circuli cu masina,faci o greseala. Poti sa infunzi foarte usor pompa de benzina pentru ca atunci cand ai putin combustibil depunerile se aduna. Daca mai e si iarna si s-a facut un condens, vei avea in rezervor un amestec de apa si benzina, deci sa nu te mire daca masina nu iti va mai porni. Deci aveti grija sa aveti mereu benzina sau combustibil suficient.

Daca aveti probleme cu masina apelati cu incredere la serviciile noastre auto complete ,Service auto Bucuresti ,Inchirieri auto Bucuresti si Tractari auto Bucuresti.
Sediul nostru se afla in strada Iacob Negruzzi Numarul 38-40 sector 1 Bucuresti (langa gara de nord)
Progranari la nr . 0212225031

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer