Vrem, nu vrem, trebuie! Suntem obligati legal sa avem o polita RCA valabila daca vrem sa folosim drumurile din Romania. Dar cum facem ca acest procedeu sa fie unul simplu si totodata ieftin?
Cea mai optima si simpla varianta este sa obtineti o polita online. Cum faceti acest lucru? E simplu. Cautati pe internet RCA IEFTIN si accesati site-ul. Veti ajunge la rubrica de calculator RCA. Aici trebuie bineinteles sa completati cu atentie rubricile, cu atentie pentru ca orice greseala duce la anularea politei RCA. Mai exact, daca veti fi implicat intr-un accident si atunci cand veti vrea sa constituiti un dosar de dauna se vor observa greseli in polita de asigurare, nu veti mai putea obtine despagubirile. Deci, mare atentie!
Dupa ce completati veti obtine o lista cu mai multe tarife, din care veti putea sa alegeti. Cu cateva click-uri veti avea polita de asigurare RCA emisa si transmisa pe email, iar un curier o sa va livreze si in original polita la adresa solicitata de dumneavoastra. Nu trebuie sa pierdeti timp ca sa mergeti la magazine specializate, totul este mult mai simplu online!
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer