Ne apropiem cu pasi repezi de cel mai rece anotimp. Este perioada in care soferii trebuie sa scoata bani din buzunar sau sa puna deoparte pentru a isi achizitiona anvelopele de iarna. Dupa cum stiti exista o reglementare in acest sens, prin care toti soferii sunt obligati sa echipeze masinile cu anvelope de iarna.
Atunci cand pe carosabil apare polei sa zapada, iar tu nu ai anvelope de iarna, risti sa fii amendat si risti sa provoci si daune masinii si sa ajungi la service auto pentru reparatii.  
De ce e important sa ai anvelope de iarna? Anvelopele de iarna sunt create dintr-un material prielnic temperaturilor foarte scazute. Deci daca iti imaginezi ca poti circula la fel de bine cu un cauciuc de vara, te inseli. Materialul unui cauciuc de iarna se comporta altfel la temperaturi joase si vei putea sa franezi, de exemplu, ceea ce cu un cauciuc de vara pe temperatura joasa este imposibil.
Asadar incepe sa pui bani deoparte pentru ca iarna se apropie. Cand vei merge sa cumperi incearca sa achizitionezi unele noi, sa nu apelezi la variante second hand pentru ca risti sa iei niste cauciucuri uzate. In plus, le vei avea si la anul viitor.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer