Pentru ca vrem sa facem un studiu, am apelat la o societate de inchirieri auto pentru a intreba care sunt modelele si masinile preferate de romani atunci cand vine vorba de inchirieri.
Pe primul loc se claseaza Opel Insignia. Marca germana este fiabila, atrage prin design si prin consumul redus, de aceea este preferata de catre multi clienti.
Imediat dupa Insignia este Volkswagen. Cel mai de succes model este Golf, si fiind tot o marca nemteasca se bucura de succes. Fiabilitatea este punctul forte al acestei masini. Este preferata de catre multi clienti pentru ca are un consum foarte mic, si aici nu discutam decat de modele diesel, cat si despre benzina.
In lista isi gaseste locul si Dacia logan, pentru ca preturile pentru inchirierea unei astfel de masini sunt destul de mici si totusi ofera un consum redus, dar si un portbagaj incapator pentru cei care calatoresc in excursii sau vacante cu familia.
Societatea are insa o gama variata de masini, inclusiv o gama luxury unde este incadrat Audi A8, Mercedes E250 cabrio sau CLS, o gama de SUV-uri, dar si o gama economica care include Peugeot 207, Ford Focus, Opel Corsa, Chevrolet. Deci in cazul in care aveti nevoie de o masina pentru scurt timp, nu ezitati sa inchiriati una.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer