Pentru ca se aproprie sezonul rece, multi soferi fac economii pentru a isi achizitiona anvelope de iarna. Sunt totusi destul de costisitoare si este un efort pe care trebuie sa il face, fiind reglementat prin lege faptul ca o data cu venirea iernii trebuie sa avem masinile echipate corespunzator.  Daca te prinde zapada cu anvelope de vara singura solutie este sa apelezi la o societate de tractari auto, daca nu vrei sa fii amendat. Pentru ca este destul de costisitor sa le schimbam, ne-am gandit sa oferim totusi cateva solutii care cresc durata de viata a anvelopelor, deci sa facem acest efort cat mai rar.  

Primul aspect de care trebuie sa tii cont este presiunea pneurilor. Stim cu totii ca daca circulam cu anvelopele desumflate consumam si mult combustibil si in acelasi timp distrugem si cauciucul. Deci ai grija sa ai intotdeauna presiunea corecta  in pneuri.
Un alt truc la care poti apela pentru a creste durata de viata a anvelopelor este sa le schimbi intre ele din cand in cand pentru a se uza uniform. De asemenea nu uita de echilibrarea rotilor. Daca vei tine cont de aceste lucruri atunci anvelopele tale vor avea o durata mai lunga de viata si efortul financiar pe care va trebui sa il faci va fi mai rar.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer