Daca simti vibratii in volan, mai ales atunci cand circuli cu o viteza mai mare, atunci exista o problema.
Vibratiile sunt produse de roti, deci avem de-a face fie cu dezechilibrarea lor, fie cu montarea unor capace defecte sau cu pierderea greutatilor din plumb de pe jante. De asemenea problema poate sa fie de la uzura anvelopelor sau chiar montarea proasta a unei anvelope. Luam in calcul si probleme la jante.
Deci in cazul in care observi aceste semne la masina ta, trebuie sa mergi la un service auto, pentru ca astfel de probleme pot fi remediate doar de catre specialisti.  Recomandam sa apelezi la o firma de tractari auto pentru a iti duce masina la service, ca sa nu produci daune mai mari masinii. Dupa cum observi cauzele pot fi multiple, deci nu te apuca sa cumperi anvelope noi sau sa schimbi capace, fara sa stii ca de acolo e exact problema, pentru ca risti sa cheltuiesti bani inutil si problema sa fie din alta parte, ca de exemplu, de la jante.
Mergi la un service si acolo se vor demonta rotile, se vor echilibra si se vor fixa contragreutatile in locurile precise.
Nu lasa aceasta problema de pe o zi pe alta pentru ca risti sa produci defectiuni asupra amortizoarelor, directiei, rulmentilor etc si te vei confrunta cu niste costuri mult mai mari. Circula prudent si fii atent la semnele date de masina ta!
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer