Stiu toti soferii ca o mica pata de rugina poate sa se transforme in viitor in ceva mai mult. Procesul de oxidare, pentru ca asta se intampla, apare in prezenta apei si a oxigenului, dar este influentat si de sare. De ce mentionam sarea? Pentru ca ea este folosita de obicei pentru topirea zapezii pe carosabil, deci inevitabil va ajunge si pe masina ta.
    Am discutat cu specialisti de la o companie de inchirieri auto Bucuresti si ne-au explicat metodele care sunt folosit pentru prevenirea ruginii.
    Foarte important este ca masina sa fie tinuta in garaj, pentru a exista un control al umiditatii. Un nivel scazut al umiditatii poate sa te ajute sa previi aparitia petelor de rugina.
    Exista spre comercializare si produse pe care le poti folosi pe caroserie impotriva ruginii, sub forma de spray-uri. Deci poti da un search pe net si aprovizioneaza-te.
    Este bine ca dupa un timp sa vopsesti masina. Un strat reinnoit va fi o bariera intre metal si factorii care influenteaza aparitia oxidarii, desi poate fi destul de costisitor.
    Masina, fiind compusa din elemente metalice, este predispusa la rugina. Deci nu te ambala daca apar mici pete. Ele se pot elimina cu un smirghel sau la un service auto profesional, dupa care se acopera cu grund si cu vopsea. Cu cat petele sunt mai mici, cu atat se pot repara mai usor, deci nu le neglija!
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer