tractari auto bucuresti

Desi suntem norocosi ca traim intr-o tara bogata cu patru anotimpuri ,pentru soferi pare a fi o corvoada sa echipeze masina pe timp de iarna .

Totul poate fi mai simplu daca programam lucrurile din timp pentru a evita  perioada  cand service-urile auto sunt depasite de numarul mare de programari . Ne-am gandit sa venim in ajutor cu sfaturi utile si o lista de indrumare in echiparea pentru vremea de iarna a masinii dvs.

Primul pas spre o pregatire corespunzatoare si responsabila a masinii pentru anotimpul rece este o programare la service-ul auto in vederea verificarii directiei,tractiunii,distributiei ,ulei,filtre ( revizia masinii).

Dupa ce toate acestea au fost stabilite sau dupa caz, verificate si reparate se are in vedere achizitionarea de elemente auxiliare care va ajuta in cazul unor fenemene meteo de vreme rea. Printe aceste elemente se numara lopata pentru zapada,antigelul,lichidul de parbriz,racleta pentru parbriz,spray dezghetare parbriz etc.

Inlocuirea anvelopelor de vara cu cele de iarna  reprezinta un alt gest de responsabilitate al soferilor. Pare banal sa alegi anvelopele potrivite insa daca tii cont de costul lor,varietatea lor pe piata,prevederile legale,bugetul fiecaruia,timpul alocat cautarii si achizitionarii , poate deveni  brusc o activitate stresanta .

De toate aceste drumuri si timp puteti scapa daca apelati la un service auto care va poate gasi solutii,va poate indruma pentru a alege anvelopele potrivite si pentru a va incadra in bugetul detinut.

Anvelopele de iarnă poarta  simboluri: MS, M+S, M.S. sau M&S. Literele M și S sunt inițialele de la cuvintele „mud” and „snow” din limba engleză, care înseamnă „noroi” și, respectiv, „zăpadă”.

Caracteristicile dimensiunilor se gasesc pe cartea tehnica a masinii dvs.

Majoritatea service-urilor auto detin si spatiu de depozitare a anvelopelor deoarece acestea trebuie pastrate in stare optima pentru a fi folosite sezonul urmator .

Pentru a evita amenzile puteti apela la serviciile pentru Tractari auto Bucuresti !

Legislatia in vigoare prevede obligativitatea soferilor de a echipa autoturismul cu anvelope de iarna in caz contrar riscati  amenzi cuprinse între 9 şi 20 de puncte , respectiv între 1.305 lei şi 2.900 lei si şoferilor li se reţine certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovada înlocuitoare a acestuia.

logo-footer