Calatoriile cu masina personala iti confera un sentiment de libertate .Are avantajul de a te proteja si pe timpul pandemiei prin limitarea contactului cu alte persoane .Te ajuta cand mergi la cumparaturi,cand calatoresti sau cand mergi spre serviciu.

In zilele noastre masina nu este un moft,este o necesitate .

 Fie ca este ceea personala,de serviciu sa o masina inchiriata oricand se ivesc defectiuni nenumarate exact in momente nepotrivite .

Pot fi probleme mecanice,electrice,tehnice,accidente rutiere,vremea potrivnica va poate bloca pe drumuri greu accesibile,pana de combustibil,pana anvelopelor, sau doriti pur si simplu tractarea intre institutiile care se ocupa cu inmatricularea auto .

Pentru toate aceste probleme va stam la dispozitie NON STOP pentru a va ajuta cu tractari auto.

Ajutorul este la doar un apel distanta ,unde specialistii nostrii va pot indruma pe baza informatiilor oferite de dvs.

Echipa noastra de tractari auto este prezenta sa va preia in siguranta atat pe dvs. cat si masina avariata , dupa caz.

Fie ca va aflati in oras,pe un drum national ,autostrada,localitati indepartate,pe drum de munte,daca ati pierdut cheile masinii sau sunteti implicat intr-un acident auto , compania noastra de tractari auto raspunde prompt in orice moment al zilei , indiferent de anotimp sau orice sarbatoare .

Va oferim gratuit consultanta asupra constatarii defectiunilor.

Prin apelarea unui serviciu de tractari auto evitati aparitia unei noi defectiuni din cauza unui transport nesigur.Cand intervin probleme ,de obicei,suntem tentati sa apelam la un prieten sau o cunostinta pentru a tracta masina ,insa  cea mai sigura metoda de transport a automobilului  este o firma de tractari auto autorizata ,specializata si cu o echipa ce va poate indruma.

Din experienta noastra ,atunci cand masina ta ramane avariata sau imobilizata decizia de a alege un service auto profesionist si cu un grad de incredere ridicat  este destul de grea .

De aceea venim in intampinarea problemelor dvs. cu propriul nostru service auto unde odata ce masina dvs. ajunge tractata este preluata si evaluata .Echipa noastra este informata din timp despre probleme survenite si despre eventualele piese ce trebuiesc inlocuite .

Furnizorii nostrii de piese auto raspund prompt cererilor noastre de oferte si timpul de reparatie este astfel limitat .Echipa noastra este compusa din personal calificat si promitem o colaborare pe termen lung.Service-ul nostru auto se pliaza pe bugetul dvs. practicand tarife minime.

Locatia centrala si seriozitatea abordata fiecarei reparatii in parte precum si tractarea pana la locatie va ofera prioritate fata de ceilalti clienti in cazul unor probleme mai grave .

Pentru toti masina este indispensabila si facem tot posibilul sa rezolvam orice problema in timp util.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer