Conditii de inchiriere pe timp de pandemie

Odata cu cu instalarea pandemiei oamenii au devenit reticenti cu privire la Rent a car Bucuresti .

Traind vremuri imprevizibile si neputand anticipa ce va surveni in viitor nimeni nu se grabea sa lanseze o comanda de inchiriere a unei masini .

Drumuri inchise si mai ales fluxul de clienti restrictionat prin anularea zborurilor pe aeroporturile internationale si din Romania au scazut considerabil numarul de comenzi.

La un an de la debutul pandemiei oamenii au inceput sa fie mai receptivi in a folosi serviciile rent- a -car si acum apeleaza cu incredere .

Mai presus de atat cei care inchiriaza o masina se simt mai protejati renuntand astfel la serviciile transportului in comun evitand astfel contactul cu mai multe persoane si posibilitatea infectarii cu acest virus .

Unele firme de rent-a-car s-au reinventat si au venit in ajutorul clientilor cu solutii de inchiriere a masinilor pe termen scurt .

Exista doritori de a apela la firmele de inchiriere auto pentru servicii de 1 zi , ceea ce inainte de pandemie nu se practica.

Pentru a fi responsabili si pentru fi precauti cu privire la noul virus venim in intampinarea

clientilor cu noile masuri abordate de compania noastra .

Ne informam in permanenta referitor la noile informatii legislative si medicale pentru a aplica o politica de igienizare a flotei noastre auto .

Angajatii nostrii sunt informati deasemenea si stiu ca igienizarea corespunzatoare este acum mai importanta ca niciodata .Toti agentii nostrii de livrari poarta masca de protectie si manusi in timpul tuturor procedurilor de inchiriere precum si in momentul in care se efectueaza igienizarea masinilor preluate/predate.

Clientii sunt rugati sa foloseasca gelul dezinfectant pus la dispozitie.Toate birourile si dependintele noastre sunt frecvent dezinfectate si igienizate .Dintotdeauna compania noastra se preocupa de acest aspect dar in aceste vremuri totul a devenit mult mai riguros .

Pentru masinilie noastre folosim  produse de curățare și dezinfectare pe bază de săruri cuarternare de amoniu, eficient contra unui spectru larg de virusuri, bacterii, ciuperci și drojdii si Dezinfectant pentru suprafețe, cu 70% alcool.

Protejam angajatii si clientii nostrii aplicand normele OMS.

Vehiculele  noastre sunt curatate si dezinfectate – blaturile, mânerele ușilor, tabloul de bord, panoul de instrumente, volanul, consolă centrală, suporturi pentru pahare, compartimente, scaune, între consolă și scaune, buzunarele ușilor,portbagaj etc.

Siguranta si protectia tuturor este telul nostru dintotdeauna.

Va multumim ca ati ales serviciile noastre de rent-a car si ca ne impartasiti increderea !

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer