Cu siguranta nu ne trece prin minte atunci cand pornim la drum ca pot interveni situatii in care este necesar sa apelam la o firma de tractari auto, insa, cum totul este imprevizibil , din cauza unor multitudini de factori se poate intampla ca masina pur si simplu sa nu mai porneasca sau dintr-un ghinion sa participam la un accident auto.

De obicei toate acestea se intampla cand nu ne asteptam si e bine sa fim informati despre piata tractarilor auto si despre pasii ce trebuie urmati inainte de a apela la acest serviciu.

1.Ramai calm si in fuctie de situatie sau daca poti primul pas este

sa tragi masina pe marginea drumului daca starea ei iti permite.

-Foloseste luminile de avarie pentru a semnaliza ceorlalti participanti la trafic ca ai probleme si astfel sa te ocoleasca.

-Foloseste triunghiurile reflectorizante care te pot feri de pericolul accidentelor cu alte masini mai ales pe vreme nefavorabila .

-Opreste motorul daca mai functioneaza si trage frana de mana.

-Indicat ar fi sa astepti in masina ,dar daca este necesar sa iesi nu lasa lucruri valoroase inauntru.Incearca sa pui lucrurile de valoare intr-o geanta pe care o poti lua cu tine.

-Nu incerca sa repari sau sa intervii fara sa cunosti detaliile defectiunii .Daca deschizi capota motorul poate fi fierbinte asa ca atentie la ce anume atingeti.Cel mai bine este sa apelezi la asistenta rutiera si la tractari auto Bucuresti

2.Daca ai posibilitatea unei conexiuni la internet foloseste motorul de cautare tractari auto si vei gasi o multitudine de companii care te pot ajuta.Ai grija totusi sa nu irosesti bateria telefonului deoarece este singurul mijloc de a fi localizat de catre firma de tractari auto aleasa.

3.Alege serviciul de tractari auto potrivit .O firma serioasa iti va comunica de la inceput un pret fix conform cu nr.de km parcursi pana la tine.Dinainte iti vor spune timpul pe care il ai de asteptat pana vor ajunge la tine si te vor ajuta cu sfaturi despre ceea ce trebuie sa faci sau nu in situatia data .

4.Odata ajunsa la destinatie ,firma de tractari auto va gestiona in mod profesionist situatia si veti fi indrumat la un service auto sau dupa caz , majoritatea firmelor detin si propsriul service auto unde beneficiati de prioritate.

CategoryUncategorized
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer