Condusul responsabil

Piata de inchirieri masini cuprinde vaste solutii pentru absolut orice necesitate fie pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice .

In cazul celor juridice ,care isi fac griji pentru siguranta angajatilor firmei sau pur si simplu vor sa recompenseze fidelitatea lor ,exista posibilitatea inchirierii de masini .

Aceasta este o solutie temporara sau pe termen lung, in functie de calculele pe care le va face antreprenorul privind costurile.

O multime de angajati ai firmelor din marile orase fac naveta, avand domiciliul stabilit in zonele limitrofe . De mare ajutor le-ar putea fi o masina inchiriata de companie.

Timpul este destul de pretios pentru oamenii de afaceri, iar agentiile de inchirieri auto respecta acest lucru.

Nu doar angajatii care fac naveta au nevoie de o masina la dispozitie, ci si cei care isi desfasoara activitatea pe teren. Inchirierea unei masini este solutia pana in momentul in care firma va avea incasari considerabile, care permit achizitionarea unei masini.

Daca angajatii nu isi desfasoara activitatea pe teren in fiecare zi, masinile pot fi inchiriate ocazional, pe perioade scurte.

Angajatorii apeleaza la rent a car pentru a scapa si de grija autoturismelor avariate ,toata raspunderea reparatiilor si a intocmirii documentelor intrand in sarcina societatii de inchirieri auto .

Inca un avantaj adus antreprenorilor este faptul ca pot inregistra cheltuielile  serviciilor de inchiriere auto  ca si deductibile in balanta  firmei ,precum si carburantul folosit.

Este o metoda buna de a castiga aprecierea angajatilor fiind astfel mai conectati si mai implicati in atributiile lor .

Diversitatea parcurilor auto de inchiriere te ajuta sa alegi masinile potrivite pentru activitatea ta , de la cele mai mici costuri pana la flota de lux dedicate intalnirilor mari de afaceri.

Majoritatea firmelor organizeaza team building-urifiind astfel o  oportunitate excelenta de a creste productivitatea in cadrul unei companii.

Fie ca este un team building axat pe business care include workshop-uri sau prezentari sau un team building care vizeaza direct angajatul scopul principal fiind sudarea relatiilor intre angajati ,orice ai alege trebuie gasita mai intai varianta ideala de transport .

Cu ajutorul firmelor de rent a car poti gasi varianta optima .

In cazul in care fiecare angajat isi conduce propriul autoturism, acestia vor consuma mai multi bani si combustibil, dar se vor si reuni abia la cabana sau hotelul ales, ceea ce contravine insasi ideii de team building.

In functie de numarul persoanelor, distanta care trebuie parcursa si preferintele tale si ale angajatilor, poti opta pentru un microbuz de 8+1 locuri.

Intr-o perioada in care este dificil sa tii resursele umane aproape de tine si firma ta suntem in asentimentul tau si te sustinem oricand raspunzand oricarei provocari .

logo-footer

             

Call Now Button