In lumea moderna, oamenii apeleaza la serviciul de rent a car bucuresti din diferite motive. In functie de aceste motive, persoanele trebuie sa decida intre inchirierea unei masini “low cost” sau a unei masini “lux”. Desi aceste tipuri de masini pot parea indiscutabile pentru unele persoane, exista si unele diferente cheie. Deseori dezbaterea asupra alegerii unei masini este definita de bugetul persoanei care doreste inchirierea sau cat de mult are nevoie de ea in timpul perioadei de inchiriere.

Cu toate acestea, exista si alte aspecte importante care trebuie luate in considerare atunci cand va aflati in procesul de luare a unei decizii.

Confortul

Diferenta intre o masina “low cost” si una “lux”, provine de la nivelul de confort.

Odata cu evolutia anilor, atat automobilele “low cost”, cat si cele “lux” incep sa aiba mai multe caracteristici menite sa sporeasca nivelul de confort, iar acest lucru porneste de la modul in care interiorul masinii se prezinta.

Astfel, interiorul unei masini de lux este confectionat din cele mai bune materiale cu ar fi piele, iar scaunele ofera o postura corecta in timpul deplasarii, pe cand in cazul unei masini „low cost” materialele au o calitate  mai joasa, iar scaunele pot prezenta disconfort in timpul unei calatorii pe o distanta foarte lunga.

Tehnologia prezenta in cadrul fiecarei masini ajuta la sporirea nivelului de confort. Astfel, o masina de lux o sa aiba integrat in bordul masinii navigatie de ultima generatie menite sa arate drumul optim, plus alte functii care duc la o calatorie fara griji si in completa siguranta.

O masina „low cost” de cele mai multe ori nu are navigatie inclusa, si daca are atunci nu prezinta atat de multe functii.

Masuri de siguranta

Majoritatea modelelor de astazi au caracteristici de siguranta de baza precum incuietori pentru copii, dar si unele mai avansate, cum ar fi senzorii de parcare. In acest caz, exista cateva domenii care va pot ajuta sa decideti ce masina de inchiriat este mai buna din punct de vedere al sigurantei.

Daca locuiti intr-o zona cu sosele inabusitoare, nu exista nicio indoiala ca o masina mai mica va ajuta sa navigati in cartierul dvs. cu un risc mai mic de accident.

Cu toate acestea, daca aveti o intreaga familie cu care conduceti, trebuie sa inchiriati o masina mai mare pentru a asigura siguranta tuturor celor din interior. A

cest lucru se datoreaza faptului ca acestea sunt mai grele si pot ramane pe drum mai mult in conditii meteorologice nefavorabile, iar materialul din care sunt fabricate este unul net superior, menit sa prezinte o rezistenta crescuta impotriva socurilor.

Uneori, este posibil sa platiti mai mult pentru fiecare tip de masina, astfel incat sa puteti utiliza cele mai avansate optiuni de siguranta.

Costuri generale

Inchirierea unor masini low cost porneste in jurul sumei de 10 euro, iar cele lux in jurul sumei de 20 de euro.

Modul in care puteti face o alegere intre cele doua tipuri de masini oferite spre inchiriere, este sa tineti cont de aspect, motoarele imbunatatite, calitatea plimbarilor, confortul si dotarile suplimentare.

In functie de necesitatile dvs si de confortul dorit, alegeti tipul de masina care sa vi se potriveasca.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer