tractari auto bucuresti

O masina corect si bine intretinuta va avea o viata lunga si te vei putea bucura de ea timp indelungat.

Dar, pentru asta trebuie sa respecti cu rigorizitate toate planificarile pentru revizii si pentru inlocuirea consumabilelor.

    Pentru inceput, daca alegi sa iti cumperi o masina second-hand, trebuie sa stii ce sa analizezi la masina respectiva, sa ii aflii istoricul pentru a ii putea anticipa durata de viata. In principiu, este bine sa iei o masina care are la bord aproximativ 50.000 km, reali, bineinteles.

Exista bineinteles riscul ca kilometrajul sa fie dat inapoi, dar vei putea sa observi cu usurinta eventuale urme de accidente sau de reparatii pe care masina le-a suferit.

    Daca masina pe care o ai este cumparata noua, atunci lucrurile vor fi mai simple si nu va mai trebui sa iti faci griji pentru istoricul ei.

Va trebui sa te preocupi de intretinerea ei, respectand cu strictete indicatiile de mentenanta. Fa toate reviziile la timpul specificat si incearca sa nu omiti nimic, pentru ca ca va fi in detrimentul tau.

    Pentru eventuale reparatii incearca sa gasesti un mecanic de incredere si sa mergi mereu la el pentru ca el va cunoaste toate procedurile prin care a trecut masina respectiva si ii va fi mult mai usor sa le remedieze pe cele viitoare, cunoscand un istoric.

    Orice masina poate sa iti aduca prin defectiuni spontane niste costuri extrem de mari, deci ar fi bine sa iti creezi un fond de care sa te folosesti atunci cand e nevoie sa achiti reparatii costisitoare.

Stim foarte bine faptul ca un deviz de reparatii la un service serios iti poate aduce costuri exorbitante.

Bineinteles ca extrem de importanta este si preventia.

Modul in care conduci influenteaza si chiar determina durata de viata a unor piese componente.

Incearca sa nu conduci agresiv, sa eviti gropi, sa nu fortezi masina atunci cand apare o defectiune spontana, ci sa apelezi la un serviciu de tractari auto pentru a o duce la un service si pentru a afla cauza si remediul defectiunii.

Conducand masina in regim de avarie poate duce la pagube mult mai mari si uneori chiar iremediabile.

Alt sfat este sa pastrezi curatenia masinii.

Poate sa para lipsit de importanta, dar este un aspect destul de important daca tii la caroseria si la interiorul masinii.

Pentru a preveni rugina si pentru a proteja caroseria este necesar sa faci drumuri dese la spalatorie.

Si, nu uita, drumuri la spalatorie trebuie sa faci si iarna, oricat de impropriu pare, pentru ca substantele care se dau pe carosabil pentru deszapezire au efect negativ asupra caroseriei masinii si pot grabi procesul de oxidare.

    Trebuie sa fii atent si la zgomotele masinii, vibratiile volanului sau orice lucru iesit din comun pentru ca aceste lucruri iti pot semnala din timp viitoare defectiuni, iar preintampinadu-le poti sa scazi simtitor din pretul de reparatie.

Iar daca ceva se strica, nu ezita sa mergi la un service auto si nu amana, chiar daca masina este functionala, pentru a o pastra in stare cat mai mult, cat mai mult timp iar daca nu vrei sa risti alte daune la masina suna la serviciul de tractari auto .

Apeleaza acum la serviciile de calitate oferite de DpD Asistenta

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer