De multe ori se intampla sa observam din intamplare, in parcari sau pe marginea soselelor, masini abandonate, prafuite si nefunctionale. Probabil ca investitia pentru reparatia lor costa mai mult decat pretul masinii in sine, astfel ca proprietarii au decis sa le abandoneze pur si simplu si sa nu mai investeasca in ele. Exista insa o solutie pentru acest tip de situatii si aceea este sa o duci la un centru de dezmembrari. De ce sa abandonezi o masina, cand poti sa o valorifici, chiar si la un pret mic?

    Astfel, indiferent de marca, tipul, anul de fabricatie al masinii centrele de dezmembrari primesc astfel de autoturisme, avariate sau in stare buna, in vederea dezmembrarii.

    O alta solutie este sa duci masina la fier vechi la Remat, dar acolo preturile sunt derizorii, pentru ca se considera fier vechi, deci nu te astepta sa primesti mai mult de cateva sute de lei pentru un autoturism vechi.

    Mai exista varianta sa dezmembrezi singur masina si sa o vinzi ca piese de schimb. Aceasta varianta este cea mai profitabila din punct de vedere financiar, dar si cea mai complicata, intrucat trebuie sa te pricepi sa scoti piesele de pe masina. Iar daca o duci la un mecanic pentru aceasta operatiune, te va costa fiind destul de complicat. Daca ai spatiu si cunostiinte de mecanica, dezmembrarea pe cont propriu poate sa fie foarte profitabila si iti poate aduce in final un pret poate mai mare decat al masinii in sine.

    De multe ori persoanele care detin un astfel de autoturism vechi, ezita sa le duca la un centru de dezmembrari pentru ca nu mai detin actele masinii. Se poate duce masina si fara aceste acte, dar este necesara o copie a acestora. Se va solicita oricum o declaratie cum ca masina respectiva nu este produsul unei infractiuni sau nu a fost folosite la sarvarsirea acestora.

    Alte situatii sunt cele in care avariezi atat de grav masina din vina ta si nu este asigurata, iar costurile reparatiei sunt exorbitate. Poti sa o valorifici si pe aceasta in acelasi mod: apelezi la un serviciu de tractari auto Bucuresti Non Stop pentru a iti ridica masina avariata si nefunctionala pentru a o duce la un centru.

    Deci, exista si variante de valorificare a masinilor vechi, nefunctionale sau avariate. Iar in functie de cata rabdare ai, poti cu usurinta sa scoti un pret bun pe ea. Nu trebuie sa fii mecanic, ci poti apela la unul pentru dezmembrare, iar tu ulterior sa te ocupi de vanzarea pieselor componente. Sau poti alege varianta cea mai simpla, sa duci masina tractata pana la un centru si sa o lasi acolo in schimbul unui pret mai mic.  Exista persoane care au facut din asta si o afacere, preluand si cumparand masinile avariate si nefunctionale, pe care ulterior le vand sub forma de piese componente, obtinand o valoare mult mai mare decat au dat pe masina initiala. E suficient sa dai un search pe Internet si vei intelege.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer