tractari auto bucuresti

Fie ca dorim sa ne achizitionam o masina hidramata, sau apelam pur si simplu la inchirierea unei astfel de masini de la o companie de rent a car Bucuresti exista cateva aspecte esentiale pe care trebuie sa le stii atunci cand esti la volanul unei masini hidramate.

Desi majoritatea masinilor au transmisie manuala, in ultimul timp a crescut foarte mult interesul pentru masinile cu transmisie automata.  Pentru ca sunt mult mai usor de condus prin lipsa clasicului ambreiaj, foarte multi apeleaza la astfel de masini. Daca esti tentat sa iti cumperi sau sa inchirieri o astfel de masina trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

Din obisnuinta poate ca vei scoate masina din viteza atunci cand cobori o panta, dar la masinile hidramate acest lucru nu e necesar, ba chiar se recomanda sa nu se faca acest lucru pentru ca poti pierde usor controlul masinii.

Alt aspect destul de important este sa nu pui maneta in punctul mort atunci cand astepti, la semafor de exemplu. Daca la masinile cu transmisie automata e recomandat acest lucru, la masinile hidramate o obisnuinta de acest fel poate sa afecteze transmisia.

Ca sa pui maneta pe modul Park trebuie ca masina sa nu se miste. Nu te grabi si asteapta ca masina sa se opreasca, ca abia dupa sa duci maneta in modul Park.

Cu trecerea timpului masina cu cutie de viteze automata este tot mai preferata in randul clientilor pentru avantajele pe care le ofera , confort sporit si consum mic , de preferabil cand o masina se foloseste maimult de 60% in orasele mari cu trafic intens masina cu acest tip de cutie de viteze are un plus !

Este bine sa tii cont de aceste sfaturi, daca nu vrei sa ajungi mai devreme decat ai fi anticipat cu masina la service.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer