Baterie auto Bosch

Buna ziua,

Pentru iubitorii de ski, pentru copiii care au ocazia sa se joace in zapada si pentru cei care asteapta vacanta de iarna poate insemna cel mai frumos anotimp, dar acest lucru nu se aplica in cazul soferilor, la care iarna vine cu cheltuieli si cu defectiuni la masina.

Nu suntem in masura sa va justificam toate cheltuielile suplimentare dar putem cu siguranta a va spune care sunt defectiunile cele mai intalnite iarna si la ce piese ale masinii vor aparea. Iarna aduce in primul rand umiditate si dupa cum stiti umiditatea nu are o influenta pozitiva asupra instalatiei electrice. Primele piese care se pot davea probleme sunt bateria si cu alternatorul.

Nu neaparat ca vor aparea defectiuni dar acestea nu vor mai functiona asa cum ar fi trebuit sa o faca. Frigul inhiba activitatea bateriei si o poate face sa produca cu pana la 60% mai putin curent in timp ce umiditatea va afecta contactele alternatorului.

Alte elemente care pot fi afectate pe timp de iarna sunt stergatoarele, macaraua geamului si oglinzile. Problema la aceste piese este ca pot ingheta si in cazul in care dumneavoastra le ve-ti actiona atunci cand sunt inghetate ele se pot defecta. Stergatoarele si maracaua geamului vor ingheta din cauza condesului deci cea mai simpla solutie de a evita acest lucru ar fi sa lasati cald in masina atunci cand coborati si in cazul in care nu a-ti mers un timp mai indelungat cu masina, sa nu actionati aceste elemente inainte de a se face cand in masina.

Daca aveti probleme cu bateria la pornire sau aveti pana pe una din roti si doriti sa rezolvati urgent acesta problema pentru a va putea deplasa cu autoturismul,apelati la serviciul de tractari auto si la service pentru programare !

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer