O masina este un sistem complex de piese, care formeaza un tot unitar. Aflarea in parametri normali a tuturor pieselor si componentelor fac masina sa functioneze optim, dar in momentul in care un singur element are probleme, atunci acest lucru se va resimti la nivelul intregului ansamblu. De aceea este important sa acordam atentie tuturor semnelor pe care masina ni le transmite.

    Astazi discutam despre simptomele pe care le prezinta masina atunci cand filtrul de carburant are probleme, trebuie curatat sau inlocuit. Filtrul de carburant are un rol esential intrucat este cel care se asigura ca nu exista reziduri sau mizerie in combustibil inainte ca aceasta sa fie utilizata de motor.     Daca acesta este supraincarcat cu reziduri atunci masina va porni foarte greu sa nu va mai porni deloc, pentru ca nu va mai reusi sa asigure un flux continuu de combustibil catre motor.

    Un alt semn este mirosul de fum sau deplasarea foarte greoaie a masinii din simplul motiv ca injectoarele nu vor primi suficient combustibil pentru functionarea optima. E posibil ca masina sa vi se opreasca brusc sau sa porneasca cu intermitente si acest lucru se datoreaza bineinteles lipsei de combustibil. In acest caz apelati la un serviciu de tractari auto Bucuresti pret pentru a merge la service ca sa schimbati filtrul pentru ca este blocat de reziduri.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer