Piesele unei masini formeaza un ansamblu care va functiona la parametrii buni atunci cand acestea sunt in buna stare. O singura defectiune afecteaza buna functionare a intregului ansamblu.

     Astazi discutam despre suspensii, sau mai exact despre amortizoare, pentru ca reprezinta componenta cea mai vulnerabila. In conditiile unei infrastructuri nu tocmai potrivite pentru o masina, acestea cedeaza destul de des.

    Vei stii ca ai o problema cu amortizoarele atunci cand masina se balanseaza in mers. Daca atunci cand treci cu masina peste un obstacol sau o groapa masina se balaneaza mai mult de doua ori, atunci suspensiile nu functioneaza corect.  Miscarea normala este de un singur balans sus-jos. Atunci cand numarul se mareste cu siguranta sunt probleme cu amortizoarele. 

    Alt semn este daca masina nu pastreaza directia si trage intr-o anumita parte. Desi acest simptom poate sa indice probleme cu pneurile, cu sistemul de directie sau franele, exista posibilitatea si unei probleme cu amortizoarele, deci trebuie sa te programezi la un service auto Bucuresti pentru verificari.  

Daca se aude un zgomot foarte puternic la roata de rulare opriti pe dreapta si chemati serviciul de tractari auto pentru a continua deplsarea la service !

    Pentru a nu provoca daune mai mari recomandam verificarea amortizoarelor cel putin doua ori pe ani, avand in vedere faptul ca drumurile de la noi nu prezinta cea mai buna stare, cu siguranta vor afecta aceste piese extrem de importante pentru masina.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer