Baterie auto Bosch

Astazi discutam cu specialistii de la DpD Asistenta – despre bateriile de masina.

Bateria este esentiala masinii, ea confera curentul necesar pentru pornirea masinii si iluminat. Dupa ce masina este pornita cu ajutorul bateriei, rolul de a genera curent e preluat de alternator. Sigur ati vazut sau ati fost pusi in ipostaza ca masina sa nu mai porneasca si de vina sa fie bateria, cel mai indicat este sa apelati la un specialist in domeniu electrica auto din service auto !

Trebuie sa stiti ca o baterie nu e ceva de neinlocuit. La un moment dat ea se va strica si va trebui sa o inlocuiti. De obicei durata de viata a unei baterii este de 3-5 ani.

Veti spune acum ca nu este adevarat pentru ca bateriile se pot “reinvia” prin incarcarea de la o alta baterie buna. Este adevarat, dar in acest caz este vorba despre o baterie buna, care doar s-a descarcat in mod accidental, de exemplu ati uitat farurile sau radioul pornit pentru mult timp si bateria s-a consumat. In acest caz se poate redresa bateria. Dar in cazul in care bateria este foarte veche cu siguranta nu exista nicio solutie decat inlocuirea pentru ca nu va mai fi capabila sa produca energie, avand o durata de viata limitata.  

Si daca esti nevoit sa o inlocuiesti, daca mergi sa cumperi incearca sa nu achizitionezi cel mai ieftin model pentru ca durata ei de viata va fi mica. Pretul mai crescut se reflecta in calitate, in cazul bateriilor auto.

Daca aveti bateria descarcata si doriti sa o inlcuiti intr-un service auto si dorica ca masina sa fie transportata pe platforma ,apelati la serviciul de tractari auto Bucuresti oferit de DPD Asistenta !

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer