big-symbol

MECANICA AUTO

Service Auto Multimarca – Bosch Car Service Negruzzi

Oferim servicii profesionale si complete pentru reparatii de Mecanica Auto

Dupa o analiza competenta si amanuntita din partea specialistilor nostri, vi se va pune la dispozitie un deviz care include cea mai optima si durabila solutie la orice problema de natura mecanica.

La DPD AUTOMOTIVE EXPERT efectuam orice fel de reparatie sau inlocuire mecanica. Enumeram:

–  Reviziile tehnice periodice – care sunt obligatorii pentru ca masina sa aiba o durata lunga de viata si pentru ca toate piesele componente sa functioneze la randament maxim. In cadrul reviziei tehnice periodice specialistii mecanici vor face verificarile de rigoare, vor face schimbul de ulei, de filtre (ulei, polen, habitaclu, combustibil), vor verifica si vor inlocui, dupa caz, placutele si discurile de frana si vor completa toate lichidele esentiale ale masinii (lichide de racire, etc) . De asemenea, daca in cazul reviziei tehnice periodice se impun si alte reparatii sau inlocuirea altor consumabile, specialistii vor aduce la cunostiinta acest lucru proprietarului si ii vor recomanda sa ia in vedere si acest lucru.  

–  Reparatii motor – pe langa operatiunile de intretinere din categoria de revizie tehnica periodica, la DPD AUTOMOTIVE EXPERT se efectueaza si reparatii care tin de motor, cum ar fi: segmentari, inlocuirile curelei si kitului de distributie, probleme ale injectoarelor, pistoanelor, inlocuirea suportilor.

– Reparatii la elementele de suspensie – in aceasta categorie avem amortizoarele, flansele, arcurile sau alte alemente ale sistemului de suspensie.

– Reparatii la elemente ale sistemului de franare

– Reparatii ale kitului de ambreiaj, volanta, articulatii

– Reparatii ale sistemului de directie

– Reparatii ale sistemului de aprindere

– Reperatii la sistemul de esapament

– Reparatii la sistemul de rulare care include rotile, anvelopele, echilibrarea si geometria acestora si orice alta problema care deriva.

La DPD AUTOMOTIVE EXPERT, personalul format din mecanici experimentati in acest domeniu, sunt gata sa intervina si sa rezolve orice problema mecanica, indiferent de marca si anul de fabricatie ale masinii.

Standardul la care se lucreaza in cadrul DPD AUTOMOTIVE EXPERT este unul de calitate, castigat prin indelunga activitate in acest domeniu. La scurt timp dupa predarea masinii, veti primi o solutie competenta pentru orice problema de mecanica auto.

DPD AUTOMOTIVE EXPERT dispune de decontare directa rapida cu toate companiile de asigurare.  Reparatiile se vor efectua rapid.

Indiferent ca aveti nevoie de revizii tehnice periodice, sau reparatii complexe ale oricarui sistem, DPD AUTOMOTIVE EXPERT va sta la dispozitie prin personalul calificat. 

Serviciu Pret
Constatare  – verificare mecanica pe rampa (fara demontare) de la 90LEI
Revizie (ulei si filtre ) de la 100 LEI
Inlocuit placute frana fata de la 90 LEI
Inlocuit Distributie de la 300 LEI
Inlocuire Ambreiaj Complet de la 390LEI

Programare Online / Cerere Oferta

[]
1 Step 1
Nume
Telefon
Detalii Programare
0 /
Click pe butonul alaturat si incarca documentele tale:
cloud_uploadAtaseaza talon / nota constatare
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder