big-symbol

TINICHIGERIE SI VOPSITORIE

Oferim servicii profesionale pentru reparatii de Tinichigerie – Vopsitorie Auto cu decontare directa asigurare RCA – Casco dar si reparatii in regie proprie la cel mai mic pret !

Tinichigerie

In cadrul atelierului de tinichigerie al DPD AUTOMOTIVE EXPERT oferim servicii complete si profesionale.

Latura de tinichigerie si metodele folosite sunt la standarde de calitate. Putem sa reparam si sa corectam absolut orice defect survenit in urma unui accident sau putem sa inlocuim componente, dupa caz.

Profesionalismul echipei se reflecta in modul in care se demonteaza orice parte componenta, tactica de reparatie si montarea cu unelte si scule profesionale, care fac ca rezultatul final sa fie redarea aspectului initial,  de nou, al masinii.

Reparam orice element al caroseriei sau orice parte componenta a structurii masinii, prompt si profesional.

Atelierul de tinichigerie este dotat cu dispozitive, scule si echipamente de ultima generatie care coroborate cu experienta echipei de tinichigii, vor restabili aspectul masinii.

Reparam orice dauna cu asigurare RCA sau CASCO  cu decontare directa si masina la schimb pe toata durata reparatie !

Decontare directa RCA cu societatea de asigurare : Euroins, City Insurance, Asirom, Omniasig, Groupama, Generali, Uniqa, Allianz Tiriac si Grawe !

In cadrul atelierului nostru de tinichigerie auto, efectuam urmatoarele:

– Reparam orice element al caroseriei sau orice parte componenta a structurii masinii, prompt si profesional.

– Atelierul de tinichigerie este dotat cu dispozitive, scule si echipamente de ultima generatie care coroborate cu experienta echipei de tinichigii, vor restabili aspectul masinii.

Vopsitorie

La categoria Vopsitorie Auto, DPD Automotive Expert presteaza servicii profesionale, la cel mai inalt standard calitativ. Intotdeauna se va respecta termenul de lucrare, iar materialele si vopselurile folosite in cadrul unei operatiuni in atelierul nostru de vopsitorie vor fi intotdeauna de cea mai buna calitate.

Personalul care se ocupa de aceasta sectiune detine o experienta vasta in domeniu, de aceea vopseaua va fi aplicata corespunzator. Calitatea materialelor vor conferi durabilitate, iar procesul in sine va aduce masinii sau sectiunii revopsite aspectul de nou.

In cadrul atelierului, exista cabina de vopsitorie profesionala care garanteaza o vopsire de exceptie. Vopselurile folosite sunt pe baza de apa, hidrosolubile, prin care se asigura o uscare rapida. Toate vopselurile si lacurile provin de la producatori de incredere si de renume. Ele corespund celor mai exigente criterii si ofera protectie si o foarte mare rezistenta la zgarieturi.

Gama de nuante este diversificata, de aceea putem sa vopsim absolut orice tip de autoturism sau sectiune.

Care sunt etapele procesului de vopsitorie?

Pentru a se incepe un proces de vopsitorie este necesar sa se demonteze elementele in cauza. Urmatorul pas este curatarea acestora de rugina sau alte depuneri. Ulterior acestor etape, se va aplica vopseaua propriu zisa, respectandu-se cele mai mici detalii si utilizandu-se materiale corespunzatoare si profesionale. Urmatoarea etapa este cea de uscare si de aplicare a lacului.    

Rezultatul final? O masina cu un aspect de nou, fara niciun semn de revopsire sau de reparatie post-accident.

Efectuam servicii de vopsitorie pentru absolut orice marca de masina, indiferent de anul de fabricatie.

Serviciu Pret
Vopsitorie Profesionala (vopsea si lac standox) – 1 element de la 350 LEI
Vopsitorie Integrala (vopsea si lac standox) de la 4500 LEI
Reparatie Tinichigerie (1h/manopera) de la 170 LEI
Vopsitorie (1h/manopera) de la 170 LEI
Polish – 1 element de la 90 LEI

Programare Online / Cerere Oferta

[]
1 Step 1
Nume
Telefon
Detalii Programare
0 /
Click pe butonul alaturat si incarca documentele tale:
cloud_uploadAtaseaza talon / nota constatare
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder